top of page

Bouwbedrijf voor sleutel-op-de-deur in regio Lier

Budgetvriendelijk werken

Energiezuinig bouwen

Zowel Nieuwbouw als renovatie

Als bouwbedrijf bieden wij u de unieke gelegenheid om een sleutel-op-de-deur project in regio Lier op te zetten. Bij woningbouw van sleutel-op-de-deur projecten, zoekt u naar bedrijven die woningen in de Kempen neerzetten zodat u enkel de interieurinstallaties en -inrichting moet voorzien. Om dit goed te laten verlopen, is het belangrijk om nauwgezet te communiceren. In helder overleg komen onze medewerkers te Zandhoven met u ongetwijfeld tot het gewenste eindresultaat. Reken daarom op ons bouwbedrijf voor uw sleutel-op-de-deur in de omgeving van Lier.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het bouwen van een huis?

Groep Lauwereys bouwen
Groep Lauwereys verbouwen

Ons bouwbedrijf voorziet de geschikte sleutel-op-de-deur in regio Lier

Er zijn slechts een handvol bedrijven in de Kempen die u goede sleutel-op-de-deur woningen kunnen aanbieden volgens de moderne woningbouw. Ons team te Zandhoven stelt namelijk de volledige afwerking voor u ter beschikking. Hiervoor kunt u het lastenboek raadplegen om de voorziene budgetten in te zien. Zo krijgt u een gebudgetteerde kostprijs voor de vloeren, keuken en andere interieurtoepassingen. Omdat smaken verschillen werken wij als bouwbedrijf in omgeving Lier met richtprijzen voor uw sleutel-op-de-deur. Als een van de meer ervaren bedrijven in woningbouw actief in regio de Kempen, bieden we een ruim budget voor sleutel-op-de-deur woningen zodat ieder zijn ding vindt.

Meer dan sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoningen van ons in de Kempen

Zoals andere bedrijven in woningbouw bieden we veel meer dan sleutel-op-de-deur woningen in de Kempen aan. Zo kunt u van Groep Lauwereys ook een ruwbouw verwachten mocht u dit wensen. Hierbij construeren we een winddicht gebouw waarbij u meer van de interieurinrichting en -installatie op zich neemt. Daarnaast zijn wij ook uw partner bij renovatiewerken. Vul onze inspiratiepagina in om specifiek voor uw project een schatting van het werkproces en de kosten te krijgen.

Maak een afspraak met ons team

Wilt u ons als bouwbedrijf voor uw sleutel-op-de-deur project in Lier inschakelen? Neem dan zeker contact met ons op via het online contactformulier om een afspraak te maken. Ons jonge familiebedrijf staat klaar om de woningbouw van uw sleutel-op-de-deur project in de Kempen volledig naar wens uit te voeren. Bij onze realisaties kunt u reeds een indruk krijgen van de capaciteiten en dynamische dienstverlening die ons bouwbedrijf aanbiedt.

Creër uw eigen droomhuis.

Vertel ons over uw project vandaag.

Na het invullen van deze tool visualiseren wij gratis uw droomhuis!!

bottom of page