top of page

Huis bouwen in regio de Kempen

Budgetvriendelijk werken

Energiezuinig bouwen

Zowel Nieuwbouw als renovatie

Wilt u een huis bouwen in regio de Kempen en zoekt u hiervoor een bouwbedrijf met ervaring dat diverse mogelijkheden aanbiedt? Bij Groep Lauwereys in Zandhoven beschikken we over alle middelen en kennis om dit probleemloos voor u te regelen. Budgetvriendelijk een woning bouwen in de brede omgeving van Lier is een van onze vele specialiteiten.

Hierbij vinden we het telkens belangrijk om ons te baseren op uw wensen en budgetverzoeken. Het streefdoel is om voor u het huis van uw dromen te bouwen in de Kempen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het bouwen van een huis?

Groep Lauwereys bouwen
Groep Lauwereys verbouwen

Wat voor huis wilt u bouwen in de Kempen?

Omdat ieders wensen bij het bouwen van een woning in regio Lier anders zijn, weten wij door een goede communicatie zo budgetvriendelijk mogelijk te werken. Hierbij houden we rekening met uw situatie. Wilt u een nieuwbouwhuis bouwen in de Kempen? Dan zou een winddichte ruwbouw u over een stevige constructie met buitenschrijnwerk voorzien, waarbij u enkel nog de interieurinstallaties en -inrichting voorziet. Had u eerder een totale realisatie voor ogen bij het budgetvriendelijk bouwen van uw woning in regio Lier? Reken dan op onze sleutel-op-de-deur formule waarbij we echt nauwgezet ingaan op uw wensen omtrent het uiterlijk en het interieur van de woonst. In beide gevallen vertrouwt u ook op onze energiezuinige toepassingen voor een milieuvriendelijk bouwwerk.

Kiezen voor een renovatie

 

Naast het budgetvriendelijk bouwen van een woning in de omgeving van Lier, staan wij ook klaar om renovaties uit te voeren. Zo behoudt u het karakter en de charme van het oude gebouw waar u in wenst te wonen. Ons bouwbedrijf te Zandhoven zorgt voor een uitvoerige opknapbeurt volgens uw wensen.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u ons inschakelen voor het bouwen van uw huis in de Kempen? Om inspiratie op te doen kunt u onze realisaties bekijken en ontdekken welke woningen wij reeds budgetvriendelijk konden bouwen in de omgeving van Lier. Vervolgens kunt u via het online contactformulier contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Creër uw eigen droomhuis.

Vertel ons over uw project vandaag.

Na het invullen van deze tool visualiseren wij gratis uw droomhuis!!

bottom of page