top of page

Bouwbedrijf in regio de Kempen

Budgetvriendelijk werken

Energiezuinig bouwen

Zowel Nieuwbouw als renovatie

Als bouwbedrijf in de Kempen staan wij klaar om uw volgende project onder handen te nemen. Onze specialisatie ligt als nieuwbouwbedrijf op het opzetten van ruwbouw of sleutel-op-de-deur projecten in de Kempen. Bij Groep Lauwereys in Zandhoven gaan wij flexibel aan de slag als jong familiebedrijf. Wij luisteren naar uw wensen en nemen uw specifieke verzoeken mee in de uitwerking. Zo rekent u op een bouwbedrijf in de Kempen dat van A tot Z voor u klaarstaat.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het bouwen van een huis?

Groep Lauwereys bouwen
Groep Lauwereys verbouwen

Een dynamisch bouwbedrijf dat actief is in de Kempen

Ook al zijn we een nieuwbouwbedrijf in de Kempen – wij kunnen u met tal van diensten helpen. Zo staan wij klaar om u van een winddichte ruwbouw te voorzien waarbij u enkel nog de interieurafwerking dient uit te voeren. Wenst u dit ook aan ons over te laten? Dan zal een totale realisatie in de vorm van een sleutel-op-de-deur project u ongetwijfeld aanspreken. Als u het karakter en de charme van een ouder gebouw wilt behouden, dan zijn wij ook bereid om grote renovatiewerken te verrichten. Tevens bespreken we graag met u de mogelijkheden om energiezuinig en budgetvriendelijk te werken. Bij ons nieuwbouwbedrijf in de Kempen zal alles naar wens verlopen en eindigen we altijd met een tevreden klant!

Contacteer ons om een afspraak te maken

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons nieuwbouwbedrijf in de Kempen? Neem zeker contact op met onze medewerkers te Zandhoven via het online contactformulier om een afspraak in te plannen. Daar kunnen we kijken wat uw wensen zijn en wat wij kunnen realiseren. Bij onze realisaties kunt u reeds een beeld krijgen van onze capaciteiten.

Creër uw eigen droomhuis.

Vertel ons over uw project vandaag.

Na het invullen van deze tool visualiseren wij gratis uw droomhuis!!

bottom of page