top of page

Onze groep voor uw ruwbouw in de Kempen

Budgetvriendelijk werken

Energiezuinig bouwen

Zowel Nieuwbouw als renovatie

Bij Groep Lauwereys te Zandhoven realiseren we een kwalitatieve ruwbouw overal in de Kempen. Als jong familiebedrijf bieden we snelle en goede service tegen concurrentiële prijzen. Met u bespreken we de werkzaamheden zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Reken op Groep Lauwereys te Zandhoven voor al uw ruwbouw in de Kempen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het bouwen van een huis?

Groep Lauwereys bouwen
Groep Lauwereys verbouwen

Vertrouw op onze groep voor uw ruwbouw in de Kempen

Bij Groep Lauwereys vinden we het belangrijk dat uw ruwbouw in de Kempen volledig naar wens is. Zo zorgen we voor een winddicht project dat meteen klaar is voor de afwerking binnen. Tevens voorzien we buitenschrijnwerk aan dak, ramen en deuren zoals u die graag ziet. Als u liever meer verwacht van ons als bouwbedrijf, dan is een sleutel-op-de-deur realisatie ook altijd een goede optie. Via heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen we dat alles naar wens verloopt.

Maak een afspraak met ons

Wij staan als groep klaar om uw ruwbouw naar wens te voorzien in de Kempen. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Contacteer ons via het online contactformulier om een afspraak te maken. Zo kunnen we alvast met u de eerste ideeën bespreken en kijken hoe we het project zo vlot mogelijk onder handen nemen.

Creër uw eigen droomhuis.

Vertel ons over uw project vandaag.

Na het invullen van deze tool visualiseren wij gratis uw droomhuis!!

bottom of page